Been: "Hebben nog een doelman achter de hand"

Dennis Moonen
| 11 reacties
Been: "Hebben nog een doelman achter de hand"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Genk-coach Mario Been toonde zich tevreden met de komst van doelman Kristof Van Hout. Ook Darley, doelman op proef, is nog niet uit beeld.

"Ik vind hem een hele goeie keeper", aldus Been in Het Belang van Limburg. "Ik ben blij dat we hem konden binnenhalen. Of hij eerste of tweede keeper wordt daar kan ik niets op zeggen. Wij spreken niet in termen van keeper één, twee of drie. Iedereen kan zich manifesteren en de beste staat in doel."

De voorbije week liep er in de Cristal Arena een tester rond, genaamd Darley. Darley is een Braziliaanse doelman met wie Been nog samenwerkte bij Feyenoord. De Nederlander sluit niet uit dat ook hij nog wordt aangetrokken. "Hij is zeker niet uit beeld. Je weet nooit wat er gebeurt, het is goed om iemand achter de hand te houden."

Indien ook nog Darley wordt aangetrokken, dan is de vraag wat er gaat gebeuren met Laszlo Köteles. De doelman ging in de wedstrijd tegen Cercle Brugge twee maal in de fout. Met ook nog de geblesseerde Sandomierski in de rangen telt Genk dan vier evenwaardige doelmannen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties