Unibet dit weekend shirtsponsor van Beerschot

Unibet dit weekend shirtsponsor van Beerschot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot heeft bij de competitiestart een nieuwe formule ingevoerd waarbij de shirtsponsoring per duo-wedstrijd wordt verkocht. Uw eigenste website was de eerste tegen Lokeren, onze partner Unibet zal dat tegen Zulte Waregem zijn.

In de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen Lokeren, was Voetbalkrant.com shirtsponsor. Jullie nieuwssite zal ook bij de terugwedstrijd in Lokeren op de shirts prijken. Vorig weekend droegen de Beerschot-spelers Danny Lauryssens Glas NV op hun borst in het competitieduel bij Anderlecht.

Voor de wedstrijden tegen Zulte Waregem, de heenwedstrijd op 11/08 en de terugwedstrijd op 1/12, zal Unibet op het Beerschot-shirt prijken. Unibet is een online platform voor sportweddenschappen, casino, games en online poker. Het bedrijf werd opgericht in 1997en telt intussen meer dan 6,5 miljoen klanten in meer dan 150 landen. Daarmee is het eenvan de grootste online kansspelbedrijven wereldwijd. Dennis Mariën, Country Manager Belgium bij Unibet, verduidelijkt: “Met dit initiatief geloof ik dat Beerschot AC in het commerciële beleid een moedige en vernieuwende keuze heeft aangedurfd. Deze werkwijze laat adverteerders met uiteenlopende budgettaire mogelijkheden toe om voor  voetbalsponsoring te kiezen waar die eerder misschien onbereikbaar bleef.”

“Vanuit mijn persoonlijke media-achtergrond bekijk ik het verhaal tweeledig: Unibet krijgt als shirtsponsor van Beerschot AC de mogelijkheid om zijn doelgroep letterlijk en figuurlijk in het hart te kunnen bereiken en daardoor de relevante dekking te realiseren. Anderzijds biedt dit key-concept minder continuïteit. Vandaar dat wij heel het jaar door met LED-boarding aanwezig zijn in het stadion.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties