Mirallas: "Manager sprak met Arsenal"

Mirallas: "Manager sprak met Arsenal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas wordt niet in de basis verwacht tegen Nederland. De aanvaller zit nog steeds bij Olympiakos, maar denkt nog steeds aan een transfer. Al wil hij dat niet uitdrukkelijk gezegd hebben.

Johan Walckiers in Neerpede

Mirallas werd al dikwijls in verband gebracht met een transfer naar de Premier League, waar verschillende clubs interesse zouden hebben, Arsenal in het bijzonder. "Ik zou graag in de Premier League spelen, maar als ik bij Olympiakos moet blijven, zal ik dat ook met plezier doen. Ik ben er graag en wil er niet per se weg", aldus Mirallas.

Het grote struikelblok zou de transferprijs zijn. De Griekse club wil immers acht miljoen euro voor hem vangen. "Dat is de som die in de afkoopclausule van mijn contract staat", vervolgde Mirallas die zelf nog geen contact had met Arsenal. "Maar mijn manager wel. Misschien valt er iets te regelen met Olympiakos, maar dat moet nog bekeken worden. Er zijn verschillende ploegen geïnteresseerd. Blijkbaar lig ik goed in de markt. Maar als ik niet vertrek, zal ik ook niet ontgoocheld zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties