Jelle Vossen traint jonge voetbalspelertjes

Fabian Morren
| 0 reacties
Jelle Vossen traint jonge voetbalspelertjes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zondag 19 augustus krijgen de jeugdspelers van KVC Oostmalle Sport dankzij Royco een unieke demotraining met Jelle Vossen. Deze trainingsdag zal een groot familie- evenement worden, dat doorgaat vanaf 13u op de terreinen van KVC Oostmalle Sport met randanimatie voor het ganse publi

Het wordt een heus familie-evenement met demotrainingen voor de jeugdspelers van de club met de alom bekende aanvaller van Racing Genk. Daarnaast zorgt Royco voor leuke randanimatie met onder andere springkastelen, kindergrime en volksspelen. Het publiek kan ook genieten van een heerlijke Royco Minute Soup en een lekkere friet van het Devos Lemmens frietkot. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een handtekening te krijgen of een foto te nemen met onze Belgische voetbalheld. Dit evenement is gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer info?
De trainingsdag vindt plaats op zondag 19 augustus, vanaf 13u tot 17u op het terrein van KVC Oostmalle Sport in Oostmalle. Adres: Liersebaan 50A, 2390 Oostmalle. Voor meer informatie of beelden kan u terecht bij Ellen Timmermans, Campbell Foods Belgium via ellen_timmermans@campbellsoup.com of op op het nummer 0486/24.00.75.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties