Reactie Vazquez: "Ik moet niets bewijzen"

Vazquez: "Ik moet niets bewijzen"
Foto: © SC

Georges Leekens gooide tegen Bergen zijn team helemaal om en daarvan profiteerde Victor Vazquez om zich in de kijker te spelen. De Spanjaard bedankte met een heel sterke prestatie, een goal en twee assists.

Johan Walckiers in Bergen

"Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben", zei Vazquez als een voorbeeldige teamspeler. "Ikzelf had niks te bewijzen. De coach kent mijn kwaliteiten en weet wat hij aan me heeft. Maar ik moet wel toegeven dat het niet makkelijk was de laatste weken. Ik ben het niet gewoon om op de bank te zitten. Maar ik ben wel altijd vertrouwen blijven hebben in mezelf", zei de aanvallende middenvelder over hoe hij de laaste weken beleefd heeft.

Donderdag zou er al een nieuwe kans kunnen komen tegen Debrecen. "Ik herhaal: ik moet niks bewijzen. Het is de coach die een keuze moet maken. Natuurlijk hoop ik te kunnen spelen, maar de trainer maakt zijn keuzes in eer en geweten. Hij moet me ook niks uitleggen."

De voorbije weken waren wel niet makkelijk voor Vazquez, die wel niet aan een transfer gedacht heeft. "Als ik hier weg ga, zal het door de grote poort zijn. Ik ben hier heel graag, maar als je niet speelt, vraag je je toch altijd af 'waarom'. Maar aan vertrekken dacht ik niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties