Benteke wil weg, Genk ligt dwars

Fabian Morren
| 198 reacties
Benteke wil weg, Genk ligt dwars
Foto: © SC

Het worden nog spannende dagen voor Racing Genk. Aston Villa heeft een miljoenenbod uitgebracht op Christian Benteke. De spits zelf ziet een transfer naar Engeland zitten.

Fulham en Aston Villa tonen belangstelling, maar vooral Aston Villa lijkt aan te dringen voor de 21-jarige spits. Bij Genk heeft men het aanbod naast zich neergelegd. De Limburgers willen Benteke niet laten gaan.

De Luikenaar heeft nog een contract tot 2015 bij Genk. Er wordt gepraat over een contractverlenging, maar Benteke zelf heeft meer oren naar een transfer naar Aston Villa. Aangezien hij nog onder contract ligt in de Cristal Arena, heeft Genk het laatste woord.

Genk kan maar beter opletten dat het niet
met een ongelukkige speler opgezadeld zit

De transfermarkt sluit over enkele dagen. Tegen dan moet een eventuele transfer helemaal afgerond zijn. Als Genk Benteke aan zijn contract wil houden, dreigt de club straks met een ontevreden en ongelukkige speler in de kern te zitten. 

Standard
Benteke belandde vorig seizoen bij de landskampioen van 2011. Hij werd destijds voor één miljoen euro overgenomen van Standard, waar hij op een zijspoor was beland. Genk-coach Mario Been gaf Benteke het vertrouwen en de aanvaller brak helemaal door. Momenteel is hij zelfs weer Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties