Fiorentina wil dat Berbatov vliegtickets terugbetaalt

Tijs Ruysschaert
| 3 reacties
Fiorentina wil dat Berbatov vliegtickets terugbetaalt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dimitar Berbatov koos vorige week voor Fulham als zijn nieuwe werkgever. Fiorentina, dat ook op hem joeg, eist nu dat de Bulgaarse aanvaller zijn vliegtickets naar Italië terugbetaalt.

Fiorentina beweert dat het Berbatov en zijn manager de kosten voor een vliegreis naar en van Italië had betaald, vlak voor het sluiten van de transfermarkt in Engeland en Italië. Maar naar verluidt bereikte de 31-spits Firenze nooit. Hij zou in München zijn afgestapt, waar hij onderhandeld zou hebben met Juventus, de Italiaanse kampioen van vorig seizoen. Berbatov en zijn manager bereikten echter geen akkoord met De Oude Dame, iets wat hun later wel lukte met Fulham (lees hier).

'Nog nooit meegemaakt'

Op Radio Blu keurde Daniel Prade, sportief directeur van Fiorentina, het gedrag van manager Emil Dantchev en de ex-Manchester United-spits resoluut af. "Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. We zullen Dantchev sowieso eisen om de kosten van de vliegtickets terug te storten."

Prade prees zich ook gelukkig dat er van een transfer niets in huis kwam. "Ik ben blij dat Berbatov uiteindelijk niet kwam", verklaarde hij (misschien toch enigszins verongelijkt).

De Bulgaar zelf benadrukt dat hij aan geen enkele club beloftes had gedaan vooraleer hij bij Fulham tekende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties