Reactie Vandenbergh boos op ref: "Als hij dit niet ziet, dan stopt het"

Robby Morren
Robby Morren
| 26 reacties
Vandenbergh boos op ref: "Als hij dit niet ziet, dan stopt het"
Foto: © SC

Westerlo raakte zondag niet voorbij Eendracht Aalst. Kevin Vandenbergh scoorde in de slotfase nog de gelijkmaker maar was toch bijzonder boos op de scheidsrechter.

Robby Morren in Westerlo

Westerlo moest vrede nemen met een 2-2 gelijkspel, Vandenbergh hield aan de wedstrijd een gekloven lip over. "Als de scheidsrechter dit al niet meer ziet, dan stopt het", foeterde de aanvaller. Tijdens de eerste helft kreeg hij een gele kaart toen hij neerging in de zestien. Was het strafschop?

"Ik zou de beelden moeten bekijken. Ik speelde de bal tussen die verdediger zijn benen en hij blokt me. Wat later beroerde een verdediger de bal met de hand in de zestien op een vrije trap van Goor. Dan moet je je toch vragen stellen", vindt Vandenbergh.

Laag tempo
"We kwamen 0-2 achter en we slaagden er toch nog in 2-2 te maken. Laat ons hopen dat dit punt op het einde van de competitie nog belangrijk zal zijn. We liepen al snel achter de feiten aan, bij een 0-2 ruststand weet je natuurlijk dat het heel moeilijk wordt."

"We speelden aan een te laag tempo maar buiten die twee tegengoals hebben we toch heel weinig weggegeven. Als er één ploeg de overwinning verdiende, dan was het wel Westerlo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties