Wetteren-Kwatrecht stuurt Dikkelvenne puntenloos huiswaarts

Wetteren-Kwatrecht stuurt Dikkelvenne puntenloos huiswaarts
Foto: © SC

In een eerder matige wedstrijd had de thuisploeg heel wat moeite om het stugge bezoekende blok te ontwrichten. Net zoals vorige week bleek een Arsenal-score voldoende om het maximum te behouden.

RC Wetteren-Kwatrecht zorgde voor het eerste gevaar maar Van Durme kon een knappe teruglegger van Dupont niet verzilveren (7’). Aan de overzijde moest Smetrijns zich reppen om een kopbal van K. De Smet te neutraliseren (10’). Een schot van Cordier ging net over de kruising (16’). Een bezoekend doelpunt na een ingestudeerd nummertje werd afgevlagd (37’). Op slag van rust devieerde De Neve een schot van Cordier via de deklat.

Ook na de pauze nam de thuisploeg het heft in handen. De Neve haalde met brio een vrije trap van Van Durme uit de kruising (54’). Even later was Cordier sneller dan de bezoekende defensie en De Neve was kansloos op zijn lobbal. Kort na het uur was Cordier opnieuw sneller dan de bezoekers maar nu had De Neve een magistrale duik in huis. Met nog een kwartier op de klok ging Seghers in de fout op de doorgebroken Haentjens en mocht naar de kleedkamers. Dikkelvenne was nu helemaal uitgeteld en RC Wetteren verzuimde de voorsprong nog uit te diepen.

Volgende zondag is Dikkelvenne gastheer voor Sint-Gillis-Waas en trekt Wetteren-Kwatrecht naar Zelzate

RC Wetteren-Kwatrecht:Smetrijns, Van Durme, Verhoeven, Vermeerschen (80’ Mertens), Van De Sompel, Notebaert, Gysbrecht (88’ Hoorens), B. De Smet, Cordier, Dupont, Haentjens (80’ Van Hoyweghen)

SC Dikkelvenne: De Neve, S. De Smet (84’ Rasschaert), De Vreese, Seghers, Milewski, Van Melder (72’ Eeckman), Lauwerijns, Dhakouani, K. De Smet, Kesikbas, Kesteloot

Doelpunt: 55’ Cordier 1-0

Kaarten: Geel: Vermeerschen, Van Durme, Cordier, Kesikbas, Milewski, Dhakouani, Rasschaert. Rood: 76’ Seghers

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties