Vanden Borre naar Brazilië?

Christophe van den Boom
| 40 reacties
Vanden Borre naar Brazilië?
Foto: © SC

Anthony Vanden Borre staat dicht bij Sao Paolo in Brazilië. De rechtsachter zit al sinds juni zonder contract en heeft al meerdere clubs de deur gewezen. Dat meldt Sudpresse.

Anthony Vanden Borre blijft ons verbazen.  De contractperikelen bij Genk waren een aankondiging van zijn vertrek. Nu zou hij dicht bij Sao Paolo staan.  En toch kreeg de 25-jarige Belg verschillende aanbiedingen uit Europa.

Lokomotiv Moskou, Werder Bremen, Deportiva La Coruña en zelfs AS Roma waren geïnteresseerd in de verdediger. Nadien was hij dicht bij een overgang naar Zaragoza, maar die transfer sprong op het laatste moment af.

Nadien had hij nog aanbiedingen van Arsenal Kiev, het Engelse Sheffield en het Franse Lille. Die laatste was een grote kanshebber om Vanden Borre binnen te halen, was het niet dat zijn reputatie de transfer tegenhield. Als laatste probeerde hij nog om West Ham United van zijn kunnen te overtuigen, zonder succes.

De Congolese Belg had er genoeg van en nam het eerste vliegtuig naar Brazilië en is nu in gesprek met Sao Paolo. In Brazilië wil hij er echt voor gaan en zijn reputatie van zich afschudden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties