Meunier: "Tegen Kortrijk moet je winnen als je kampioen wil worden"

Meunier: "Tegen Kortrijk moet je winnen als je kampioen wil worden"
Foto: © SC

Club Brugge gaat vanavond op bezoek bij KV Kortrijk met een hele waslijst aan geblesseerde spelers. Thomas Meunier zit wel in de kern, maar lijkt niet aan de aftrap te komen, want hij is net hersteld van een voetblessure.

Meunier is pas terug en zal waarschijnlijk op de bank beginnen. "Ik ben beschikbaar voor de coach, maar misschien zijn er andere spelers die meer in vorm zijn dan ik. Ik kon pas woensdag terug beginnen trainen en mijn voet voelt nog niet helemaal honderd procent", zegt de flankaanvaller in Het Nieuwsblad. "Ik heb wat last gehad van een ontsteking en dat heeft zijn tijd nodig. Jammer, maar in vergelijking met Jim Larsen die onder het mes moet, is dit een klein kwaaltje. Toch hoop ik dat het snel van de baan is want ik kan niet wachten tot ik weer kan spelen."

De verplaatsing naar het Guldensporenstadion kondigt zich alvast niet makkelijk aan. "Vorig jaar verloren we er zowel in de reguliere competitie als in de play-offs. Wij weten allemaal dat je op bezoek in Kortrijk de drie punten niet zomaar krijgt, het zal knokken worden. Maar langs de andere kant moeten we er ook vertrouwen in hebben. We hebben laten zien dat we vlot kunnen scoren en we mogen wel stellen dat we het goed doen in de competitie. Deze wedstrijden moet je winnen als je de titel wil verdienen", vindt Meunier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties