Berbatov: "Op het veld speciale dingen laten zien"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Berbatov: "Op het veld speciale dingen laten zien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dimitar Berbatov maakte zaterdag zijn debuut voor Fulham. De aanvaller maakte meteen twee doelpunten en voelt zich in zijn sas bij de Londense club.

De ex-speler van Manchester United voelt zich goed bij Fulham. Hij krijgt er het volledige vertrouwen van coach Martin Jol. “Als de manager in mijn kwaliteiten gelooft, kan ik op het veld speciale dingen laten zien”, aldus de Bulgaar.

“Nu ik voor Fulham speel, wil ik laten zien dat ik het waardeer dat ze mij afgelopen zomer hebben binnengehaald”, vertelt de aanvaller. “Ik ken de coach en hij vertrouwt op mij. Ik voel me goed als de trainer in mij gelooft en dat zag je ook op het veld.”

Fulham won tegen West Bromwich Albion met 3-0, met twee doelpunten van de nieuwe aanwinst die bij Manchester United niet meer aan de bak kwam. Ook Martin Jol is blij met de bijdrage van Berbatov. “Ik denk dat ik hem nog nooit zo heb zien spelen. Hij was overal op het veld te vinden. Hij kopte ballen weg van zijn eigen goal, was op het middenveld en stond in de spits”, is de trainer lovend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties