Nuytinck: "We willen knallen in de Champions League"

Koen Schaaphok
| 21 reacties
Nuytinck: "We willen knallen in de Champions League"
Foto: © SC

Anderlecht-aanwinst Bram Nuytinck staat aan de vooravond van zijn debuut in de Champions League voor paars-wit. De Italiaanse grootmacht AC Milan wordt de eerste test van de Nederlandse jeugdinternational, die op de laatste nippertje nog overkwam van het Nederlandse NEC.

Tegenover Sporza kijkt Nuytinck ook nog even kort terug op zijn debuut tegen Lierse (1-1). “Ik baalde van die uitslag maar Milan word een totaal andere wedstrijd. Er liggen kansen voor ons. We zijn op papier de underdog, maar dat betekent niet dat we het hen niet heel lastig kunnen maken.”

Nuytinck is duidelijk niet onder de indruk van de Europese topclub. “Ibrahimovic, Cassano en Seedorf zijn vertrokken. Het is nu een ander Milan dan vorig jaar. Er zijn nog een pak geblesseerden. Dat biedt perspectieven.", aldus Nuytinck tegenover Sporza.

Een definitieve aanvalsstrategie is er vooralsnog niet. “We moeten de strategie nog bespreken maar ik vind dat we ons eigen spel moeten spelen en ons niet te veel moeten aanpassen. We hebben kwaliteit genoeg."

De Nederlandse jeugdinternational is blij met het moment waarop hij naar Brussel is gekomen. "Het is fantastisch om met zo'n grote club als Anderlecht Champions League spelen. Iedereen is heel blij dat we de groepsfase hebben gehaald. We willen knallen in de Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties