'Chelsea en Manchester United jagen op Fellaini'

Koen Schaaphok
| 6 reacties
'Chelsea en Manchester United jagen op Fellaini'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini blijft een doelwit voor de Engelse topclubs. Zowel Manchester United als Chelsea zouden in de race zijn voor de Rode Duivel van Everton. "Andere clubs mogen gerust op mijn spelers azen, maar het is nog lang niet januari", vertelt coach David Moyes.

Manchester United-coach Sir Alex Ferguson zou een grote fan van Fellaini geworden zijn na diens knappe prestatie tegen de Mancunians vorige maand. Chelsea-trainer Roberto Di Matteo zou dan weer naarstig op zoek zijn naar versterkingen op het middenveld sinds het vertrek van Meireles en Essien. Die concurrentie maakt volgens David Moyes voorlopig nog niet veel uit. “Wat ik zeker weet, is dat Fellaini nog een vijfjarig contract heeft bij ons. Clubs kunnen dus rondcirkelen maar de transferperiode is gesloten en we zitten in een comfortabele onderhandelingspositie.”

Kort geleden liet Marouane Fellaini op zijn Facebookpagina verstaan dat hij open staat voor een vertrek uit Liverpool. Na een gesprek met David Moyes verwijderde hij zijn stelling van zijn pagina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties