Jacobs start uitstekend met Kopenhagen

Sam Soetaers
| 4 reacties

Kopenhagen is voorlopig leider in groep E. De Denen wonnen van Molde. Stuttgart raakte op zijn beurt dan weer niet voorbij Steaua Boekarest. Die wedstrijd eindigde op een gelijkspel.

Ariël Jacobs heeft zijn start met Kopenhagen in de Europa League niet gemist. Op eigen veld versloeg de club het Noorse Molde met 2-1.

Molde speelde zeker geen slechte wedstrijd, maar keerde toch met lege handen huiswaarts. Claudemir bracht de thuisploeg op voorsprong, maar in blessuretijd van de eerste helft stelde Diouf nog gelijk.

Kopenhagen maakte in de tweede helft het verschil. Een kwartier voor tijd legde Cornelius de 2-1 eindstand vast. Bij Kopenhagen startte Vetokele op de bank, maar mocht wel invallen na verloop van tijd.