Bannan euforisch over 'briljante' Benteke

Koen Schaaphok
| 14 reacties
Bannan euforisch over 'briljante' Benteke
Foto: © SC

Inmiddels kijkt niemand er nog van op als er weer een Belg wordt bejubeld in de Engelse Premier League. Deze keer is het Aston Villa dat maar niet raakt uitgepraat over hun nieuwste aanwinst Christian Benteke.

Voornamelijk de Schotse middenvelder Barry Bannan kan alleen maar positieve dingen vertellen over onze landgenoot. "Benteke is een droom om mee te spelen, dat kan ik na een paar matchen al zeggen. Hij is sterk, groot en iemand die de bal kan bijhouden", aldus Bannan."Geef hem een pass en je weet dat je kunt opschuiven. Als hij op het veld staat, krijg je frisse lucht en kun je meer dan een 1-0-bonus verdedigen."

De Rode Duivel heeft met zijn invalbeurt in de gewonnen partij tegen Swansea (2-0) duidelijk indruk gemaakt in Birmingham."Zo spelen op je 21e, ik vind het ongelofelijk. Tegen Swansea was hij briljant. We bleven maar aanvallen en kansen creëren. Ik denk dat zijn invalbeurt daar heel veel mee te maken had."

Bannan stelt zich vragen bij het geheim van de ex-spits van Racing Genk. "Hij is zo groot en sterk en nog zo jong. Ik wil weten wat hij eet en er zelf ook van eten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties