Haalt Cercle Brugge Gudjohnsen?

Koen Schaaphok
| 84 reacties
Haalt Cercle Brugge Gudjohnsen?
Foto: © SC

Cercle Brugge, dat dit seizoen meer klappen incasseert dan uitdeelt, zou dicht bij een stunt staan. Niemand minder dan Eidur Gudjohnsen zou het elftal van Bob Peeters komen versterken.

Volgens Het Laatste Nieuws is het slechts nog maar een kwestie van tijd. “De onderhandelingen zitten in een vergevorderd stadium en op financieel vlak moeten enkel nog details worden uitgeklaard", schrijft de krant. Gudjohnsen zou normaal gezien vandaag naar België vliegen om in Brugge medische testen te ondergaan. Een transfersom hoeft de rode lantaarn in eerste klasse niet te betalen, aangezien de aanvaller transfervrij is.

Gudjohnsen voetbalde bij PSV, Chelsea en Barcelona. Zijn laatste club was AEK Athene, maar door de financiële crisis in Griekenland werd zijn contract ontbonden. Sindsdien zit hij zonder club. In de familie Gudjohnsen zit alvast een link met de Belgische competitie. Eidur Gudjohnsen is de zoon van Arnor Gudjohnsen, een spits die in de jaren 80’ hoge toppen scheerde bij Lokeren en Anderlecht. Eidur kent België. De spits groeide op in de Brusselse rand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties