Silva: "City speelt geen goed voetbal"

Koen Schaaphok
| 3 reacties
Silva: "City speelt geen goed voetbal"
Foto: © SC

Volgens Manchester City-middenvelder David Silva moet er snel iets veranderen voordat de Citizens de titelprolongatie nu al verspelen. "Feit is dat we geen goed voetbal spelen", aldus Silva.

Het gat met koploper Chelsea bedraagt inmiddels vier punten en die kloof werd veroorzaakt door gelijke spelen tegen Arsenal en Stoke City. Tel daar nog eens de exit uit de League Cup door Aston Villa bij op en het is duidelijk dat de Engelse landskampioen zichzelf in de nesten werkt. gegroeid. Volgens David Silva moet de club terug naar het niveau van vorig jaar. “We moeten onszelf verbeteren, onze draai weer zien te vinden en hard werken om dat zo snel mogelijk te doen", aldus de Spanjaard. "We zijn niet gestart zoals mensen van ons hadden verwacht, maar we zitten nog steeds in de titelstrijd. De competitie is net begonnen, net als de Champions League."

Silva kwam onlangs zelf in het nieuws omdat hij een clausule in zijn contract zou hebben opgenomen voor in het geval dat de Spaanse grootmachten FC Barcelona en Real Madrid hun landgenoot zouden willen aantrekken. Volstrekte onzin volgens Silva. "Er zit niet zo'n clausule in mijn contract. Ik ben gelukkig bij City en wil met deze club Europese successen bereiken", aldus de Spaanse international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties