Suarez: "Scheidsrechters moeten vaak snel beslissen"

Koen Schaaphok
| 4 reacties
Suarez: "Scheidsrechters moeten vaak snel beslissen"
Foto: © SC

Bij Liverpool ontstaat er ophef over sommige beslissingen van de arbitrage in de duels van de Engelse club. Luis Suarez reageert op de frustratie. "Soms heeft de scheidsrechter het goed en soms zit hij er naast."

Luis Suarez, zelf geen onbesproken blad als het om schwalbes en confronterend spel gaat, hoopt dat men er geen heisa meer over maakt. “Er is de laatste wedstrijden wel het nodige gebeurd, zoals tegen Manchester United toen ik geen penalty kreeg en Valencia aan de overkant later wel", gaat Suarez verder op de site van zijn club. "Maar dat hoort er allemaal bij. Soms heeft de scheidsrechter het goed en soms zit hij er naast maar er over praten lost niks op. De scheidsrechter kan het maar één keer zien en moet dan heel snel beslissen. Laten we gewoon hopen dat het in de toekomst niet meer fout gaat”, besluit de Uruguayaanse spits.

Eerder liet Steven Gerrard, kapitein van de Reds, al verstaan te hopen dat scheidsrechters Suarez eerlijk behandelen en niet oordelen op basis van de schwalbes die de voormalige speler van Ajax wel eens maakt. Liverpool-trainer Brendan Rodgers heeft eveneens het gevoel dat er iets niet helemaal in de haak is. Hij nam reeds contact op met de Engelse scheidsrechtersbaas om te benadrukken dat hij allemaal eerlijke spelers heeft die zich niet laten vallen om een strafschop te versieren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties