van den Brom: "We gaan voor de overwinning"

Christophe van den Boom
| 6 reacties
van den Brom: "We gaan voor de overwinning"
Foto: © SC

Zaterdag neemt trainer John van den Brom het met Anderlecht op tegen Sporting Lokeren. De trainer van Paars-Wit blikt vol vertrouwen naar de wedstrijd toe. "We gaan voor de overwinning", zegt de Nederlander op de clubwebsite.

Sporting Lokeren was de allereerste tegenstander van coach van den Brom. In de Supercup boden ze veel weerwerk, maar Anderlecht ging toch met de prijs lopen. “Ze hebben mij daar een goede indruk nagelaten. Lokeren heeft het ons heel moeilijk gemaakt door hun manier van spelen en aanvallende kwaliteiten. Het is jammer voor hen dat ze op het einde van de transferperiode met De Ceulaer één van hun belangrijkste spelers zijn kwijtgeraakt”, aldus de oefenmeester.

 “In de competitie doen ze het wat wisselvallig, maar ze hebben hun kunnen al laten zien. We moeten vooral naar onszelf kijken”, weet van den Brom. “We zitten in een goede flow en hebben vertrouwen. Ons niveau blijft stijgen en we voetballen op eigen veld. We gaan dus vol voor de overwinning!”

De selectie van Anderlecht:

Biglia, Bruno, Canesin, Deschacht, De Sutter, Jovanovic, Juhasz, Gillet, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Iakovenko, Mbokani, Nuytinck, Praet, Proto, Wasilewsk

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties