Santa Cruz: "Goal tegen Anderlecht was magisch moment"

Santa Cruz: "Goal tegen Anderlecht was magisch moment"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roche Santa Cruz hield het bij een kort persgesprekje dinsdag vooraleer hij naar de training vertrok. De aanvaller herinnert zich wel nog dat hij tegen Anderlecht al uitkwam... en scoorde.

Johan Walckiers in Anderlecht

Santa Cruz is er op het laatste moment bijgekomen, maar zag de ploeg al een uitstekende reeks neerzetten. Er werd dit seizoen immers nog niet verloren. "We willen doorgaan op de weg die we zijn ingeslagen", lachte Santa Cruz. "We willen blijven winnen natuurlijk", verraste hij niemand.

Santa Cruz speelde in 2003 al tegen Anderlecht met Bayern München, ook in de Champions League. Het duel eindigde toen op 1-1 nadat Ivica Mornar paars-wit eerst op voorsprong had gebracht. Santa Cruz maakte die goal ongedaan met een rake kopbal. "Het was een magisch moment tegen Anderlecht. Ik wilde de bal bijhouden", vertelde de Paraguyaan.

Santa Cruz is ook voorzichtig. "Malaga speelt buitenshuis en we mogen ook niet te zelfzeker zijn. Of ik spelers van Anderlecht ken? Nee, ik ken er geen, maar we volgen wel de resultaten en weten dat het een sterk collectief is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties