Kolarov: "Volle winst tegen België halen"

Koen Schaaphok
| 6 reacties
Kolarov: "Volle winst tegen België halen"
Foto: © SC

Servisch bondscoach Sinisa Mihajlovic, in zijn gloriedagen bekend om zijn vrije trap, beschikt met Aleksander Kolarov over zijn opvolger. Dat de Servier van Manchester City verwoestend kan uithalen, weet Simon Mignolet ook. Afgelopen weekend scoorde Kolarov nog.

De linksback is vice-aanvoerder bij het Manchester City van aanvoerder Vincent Kompany. “Ik geloof dat we echt dat we tegen België en Macedonië zes op zes kunnen halen”, klinkt het bij de man die er tijdens de vorige kwalificatiewedstrijd tegen Wales nog eentje in het mandje legde en in 2007 eveneens scoorde tegen de Rode Duivels. Als vrijetrapspecialist is de linksvoetige verdediger altijd eerste keus als er een overtreding wordt begaan aan de rand van de zestien.

Uiteraard werd de kwestie al duchtig besproken in de kleedkamers van de Citizens. “Ik heb met Kompany uiteraard al gepraat over de loting en onze wedstrijden. Hij had al veel gehoord over de sfeer in het Marakana-stadion. Ik zei hem dat hij wist wat te verwachten want hij is al in Belgrado geweest”, aldus Aleksander Kolarov.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties