Reactie Brogno: "We hebben ons niet ingegraven"

Koen Schaaphok
| 2 reacties
Brogno: "We hebben ons niet ingegraven"
Foto: © SC

Tubeke-coach Dante Brogno moest op de Bosuil tegen het Antwerp van Dennis Van Wijk zijn meerdere erkennen. Na afloop van de 3-2-nederlaag vatte hij het zelf mooi samen. "We waren vandaag niet de beste ploeg", aldus Brogno.

Een verslagen Brogno erkende de fouten van zijn ploeg. “We hebben enkele goede kansen niet afgemaakt. Kansen waar andere ploegen meteen hun voordeel mee doen. Wij hebben ze niet gegrepen. Vooral in de eerste helften hadden we minstens een doelpunt moeten maken maar dat hebben we niet gedaan. Met Antwerp hadden we ook een tegenstander voor ons die veel wilskracht toonde”, aldus Brogno, die meer had willen zien na de 2-2. “We maakten gelijk en dat was heel goed. Daarna bleven we proberen maar kregen we geen kansen meer. Ik wil er niet al te negatief op terugkijken want ik heb ook goede dingen gezien. We moeten hier lessen uit trekken en meenemen naar de toekomst.”

Niet ingegraven

Tijdens de tweede helft zag iedereen een ander, aanvallender Royal Antwerp FC. “Antwerp oefende zeer veel druk uit in die tweede helft en strafte enkele kleine foutjes namens onze kant meteen af. Het zijn die details die het verschil gemaakt hebben”, aldus de coach, die trots was op de mentaliteit van zijn ploeg. “We hebben ons niet ingegraven en daar ben ik blij mee. We bleven jagen op de gelijkmaker maar die zat er helaas niet meer in. Mijn analyse luidt dat ik een teleurgesteld ben in de manier waarop we verloren hebben. Hier had veel meer in kunnen zitten”, besluit Dante Brogno.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties