Trainer Lokomotiv Plovdiv stapt op na één training

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Trainer Lokomotiv Plovdiv stapt op na één training
Foto: © SC

Als trainer Georgi Ivanov ooit zijn memoires schrijft, dan hoeft hij aan zijn passage bij het Bulgaarse Lokomotiv Plovdiv maar weinig inkt te spenderen. De club heeft gemeld dat Ivanoc het al na één dag voor gezien houdt als trainer.

De club was oorspronkelijk optimistisch over de samenwerking met de 36-jarige trainer maar dat is inmiddels al verleden tijd. Ivanov pakte zijn biezen na amper een training gegeven te hebben. Hij zou wanhopig zijn geworden na het zien van de gebrekkige organisatie en chaos op de club. Volgens Belga heeft de club vrijdag laten weten dat Ivanov dan ook niet langer de trainer is van Lokomotiv Plovdiv.

Onvermurwbaar

Clubeigenaar Veselin Maresjki kon Ivanov, die een contract tot het einde van dit seizoen had ondertekend, niet overtuigen het toch een kans te geven. Maresjki, die eerder al in het nieuws kwam door zijn spelers aan een leugendetectortest te onderwerpen, is inmiddels op zoek naar een vervanger. Lokomotiv Plovdiv staat op een teleurstellende 13e plaats in het klassement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties