Reactie "We waren te nonchalant"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
"We waren te nonchalant"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bart Van Renterghem(rechts), trainer van Aalst kwam in de persconferentie terug op het spel van zijn ploeg. Het begin van zowel de eerste als de tweede helft was voor Dessel. "Bij de opwarming zag ik al dat sommige jongens niet geconcentreerd waren."

Dessel kwam steeds sterker uit de kleedkamer, zowel in de eerste als in de tweede helft. Aalst-coach Bart Van Renterghem zag een gebrek aan concentratie: "Bij de opwarming heb ik mij kwaad gemaakt, sommige jongens waren amper geconcentreerd terwijl die van Dessel echt gefocust waren."

"Dat was ook de reden van de mindere start in de eerste en de tweede helft. We hadden telkens een waarschuwing nodig om wakker te schieten. In de tweede helft kwam Hannes van Dessel er echt kortbij."

Van Renterghem was niet enkel kwaad op de spelers, hij werd door de scheids nog naar de tribune gestuurd. "Ik trapte een bal weg uit frustratie, het was niet eens hard. Toch word ik zonder waarschuwing in de tribune gezet. Ik had al eens mijn ongenoegen geuit na die strafschopfase waar Di Grégorio een duw in de rug kreeg. Dat was altijd penalty."

"Dessel legde goed druk en zette het centrum vast. We kwamen er moeilijk door, ook door te weinig creatieve impulsen van onze spelers. Sommigen hebben echt te weinig gebracht vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties