Jans: "Assaidi kan heel belangrijk worden voor Liverpool"

Sam Soetaers
| 3 reacties
Jans: "Assaidi kan heel belangrijk worden voor Liverpool"
Foto: © SC

Ron Jans denkt dat Luis Suarez en Oussama Assaidi heel belangrijk gaan worden in de voorhoede van Liverpool. Dat zegt de coach van Standard in het clubmagazine van de Engelse club.

Jans werkte met Suarez samen toen hij coach was van Groningen, terwijl hij Assaidi trainde bij Heerenveen. "Toen Oussama in het begin speelde voor Heerenveen kreeg hij drie verschillende trainers in één jaar", weet de Nederlander. "Niemand gaf hem een echte kans. Toen ik trainer werd zag ik wat een goede voetballer het kon worden."

"Als hij vol zelfvertrouwen is, is het een speciale speler. Niet alleen maakt hij doelpunten, ook zorgt hij voor talloze voorzetten. Soms speel je in je leven een perfecte wedstrijd. Tegen FC Twente maakte hij ooit drie doelpunten, verzorgde hij drie voorzetten en wonnen we met 6-2. Hij heeft tijd nodig om te wennen aan de Premier League", zegt de coach van de Rouches. 

Basisplaats
"Verdedigers zijn fysiek veel sterker, maar zodra hij daar aan gewend is kan hij geweldige dingen laten zien. Liverpool is een goede keuze geweest. Hij en Luis Suarez kunnen twee belangrijke spelers voor de club worden."

Assaidi speelde tot nog toe maar twee wedstrijden mee bij Liverpool. Maar door de voetbreuk van Fabio Borini zit men bij 'The Reds' met een spitsenprobleem. Aissadi zal zaterdag dan ook aan de aftrap verschijnen in de match tegen Reading.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties