Reactie Debutant Verboom: "Perfecte avond"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Debutant Verboom: "Perfecte avond"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francky Dury liet Bryan Verboom -uitgeleend door Sporting Anderlecht- voor het eerst opdraven op de Freethiel. De linksachter speelde een puike wedstrijd en kon bovendien meteen ook zegevieren in de hoofdmacht van Zulte Waregem.

Tomas Taecke in Beveren

Kent u Bryan Verboom? Het jonge talent wordt door Anderlecht aan de Gaverbeek gestald en liep er zaterdagavond op bezoek bij Waasland-Beveren voor het eerst negentig minuten bij. De youngster liet zich opmerken door prima verdedigend werk en haalde bovendien ook enkele keren de achterlijn. In de mixed zone analyseerde hij ijzig kalm zijn geslaagde vuurdoop.

"Ik heb het goed gedaan en we hebben gewonnen", wist Verboom. "Bovendien komen we na deze zege aan de leiding. Het was echt de perfecte avond".

"Deze week twijfelde ik over een eventuele basisplaats, maar tijdens de theorie werd het duidelijk dat ik zou debuteren. Ik was nerveus op weg naar het stadion, maar eens we hier arriveerden ebde dat snel weg. Wanneer de match op gang gefloten werd, was ik allesbehalve zenuwachtig".

"Nu is het een kwestie van hard verder te werken. Ik ben al bezig met de volgende match, ook al weet ik niet of er een nieuwe basisplaats voor mij zal weggelegd zijn", aldus Bryan Verboom.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties