Reactie Vadis: "Fans te snel geïrriteerd

Tomas Taecke
| 74 reacties
Vadis: "Fans te snel geïrriteerd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja begreep na de thuisnederlaag tegen Lokeren dat de fans ontgoocheld waren, maar vond wel dat de aanhang iets te snel begon te morren. "Ze zijn te snel geïrriteerd", oordeelde de middenvelder.

Tomas Taecke in Brugge

"We begonnen slecht aan de wedstrijd en slikten meteen een tegendoelpunt", zag ook Odjidja. "Na de gelijkmaker kwamen we beter in de wedstrijd, maar dan incasseren we opnieuw een dom tegendoelpunt".

"De 1-2 halverwege was niet onoverkomelijk. Na een speech tijdens de rust kwamen we heel gretig uit de kleedkamers. Na vijf minuten staat het dan 1-3 en krijg je natuurlijk een enorme mentale tik".

"Al knokkend lukte ons de aansluitingstreffer en dan was er nog die dubieus afgekeurde goal van Tchité. Het was vandaag niet altijd even goed, maar we hebben wel gestreden".

"De fans hebben het recht om ontgoocheld te zijn, maar ze zijn wel heel snel geïrriteerd. Bij elke foute pass of verloren duel beginnen ze te fluiten. De trainer staat onder druk terwijl we nog steeds bovenaan staan. We moeten de volgende match winnen in de hoop opnieuw een reeks neer te zetten", aldus Vadis Odjidja.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties