Hayen: "Wat een ontlading na het doelpunt"

Dirk Pieters
| 9 reacties
Hayen: "Wat een ontlading na het doelpunt"
Foto: © SC

Antwerp won zondagmiddag met 1-2 op het veld van Sint-Niklaas. Nicky Hayen zorgde in de laatste minuut voor de winnende treffer. Een verdiende, maar felbevochte zege voor de Great Old.

De verdediger van Antwerp was na de wedstrijd nog steeds in de wolken met het winnende doelpunt én de drie punten. Hayen was uitzinnig van vreugde en vierde zijn doelpunt met de talrijk opgekomen Antwerpfans. "Voor zo'n ontlading doe je het gewoon. We speelden op verplaatsing, maar als je die ontlading een feestvreugde ziet in alle tribunes van het stadion dan leek dit wel een thuiswedstrijd. In zo'n situaties kan je altijd net iets meer", aldus een glunderende Hayen na de wedstrijd aan onze redactie.

Ondertussen is Antwerp opgeklommen naar de derde plaats in het klassement. "We zijn er nog lang niet, maar we zijn op de goede weg. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd en zien wel waar we eindigen, maar met deze groep en mentaliteit kunnen we het ver schoppen. Iedereen blijft vechten voor elkaar en dat is heel belangrijk in het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties