Hernandez: "De strijd om de titel kan veranderd zijn"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Hernandez: "De strijd om de titel kan veranderd zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Manchester United-aanvaller Javier Hernandez is de winst op Chelsea een belangrijke stap in de race naar de titel. De wedstrijd kan een beslissende rol spelen aan de eindmeet.

Hernandez scoorde een kwartier voor tijd het beslissende doelpunt in discutabele omstandigheden. United won met 2-3 en dat is de eerste keer in tien jaar dat ze winnen op Stamford Bridge. Chelsea staat nog altijd aan de leiding in het klassement, maar heeft slechts 1 puntje voorsprong op de Mancunians.

Volgens Hernandez is de winst een belangrijke stap. “Deze wedstrijd kan de strijd om de titel veranderd hebben. Daarom was het belangrijk dat we hen niet lieten uitlopen”, aldus de Mexicaan tegen Sky Sports. “Het was belangrijk om de drie punten mee naar huis te nemen.”

De aanvaller stond buitenspel toen hij het winnende doelpunt tegen de netten trapte. Nadien volgde veel commotie, maar hij trekt er zich niets van aan. “Het kan me niet schelen… De scheidsrechter heeft het doelpunt laten tellen”, aldus de 24-jarige Mexicaan.

Het was zijn derde doelpunt in de laatste twee wedstrijden voor United. Maar de aanvaller benadrukte dat het resultaat belangrijker is dan zijn eigen doelpuntensaldo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties