Reactie Van den Brom smeekt om nieuwe spits

Van den Brom smeekt om nieuwe spits
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom weet even niet meer van welk hout pijlen te maken. Vooral de spitspositie baart hem zorgen nu Dieumerci Mbokani er niet is en Tom De Sutter de bal maar niet tegen de netten lijkt te krijgen. In januari wil de Anderlechtcoach er dan ook iets bijkrijgen.

Johan Walckiers in Charleroi

"We konden nog een uur spelen en niet scoren", aldus Van den Brom. "We hebben een scoringsprobleem. Na Zenit had ik tegen Charleroi een goede prestatie verwacht, maar we geven twee goals weg en we komen daarna niet meer in de wedstrijd. Het licht ging uit. Het was echt hopeloos."

De Sutter werkte hard, maar in de zone van de waarheid schoot hij weer te kort. "Tom zat al kapot bij de rust. Hij heeft daarna nog geprobeerd, maar het ging niet meer. In zijn geval zijn drie wedstrijden in de week te veel. Dus moest ik Bruno brengen, want er zijn geen andere opties."

Van den Brom heeft nood aan een echte afwerker en daar smeekt hij bijna om. "Zonder Mbokani heb ik alleen De Sutter en Bruno om vooraan te spelen. Maar het zijn niet alleen de spitsen. Kijk naar Vargas. Op training legt hij die kans technisch met de binnenkant van de voet tegen de netten en hier ramt hij hem over. In januari kunnen we weer transfers doen en de directie weet wat we er bij willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties