Dembélé lang uit roulatie bij Tottenham?

Dembélé lang uit roulatie bij Tottenham?
Foto: © SC

Moussa Dembélé is mogelijk een tweetal maanden buiten strijd. Onze landgenoot sukkelt nog steeds met een heupblessure die hij opliep tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Schotland.

De kans bestaat dat Moussa Dembélé een operatie moet ondergaan om zijn heupblessure te laten genezen. Dat houdt meteen ook in dat onze landgenoot een tweetal maanden aan de kant zal om te herstellen. Dembélé miste door de blessure ook de vier jongste wedstrijden bij zijn club Tottenham Hotspur. Uiteraard is ook de vriendschappelijke interland  met de Rode Duivels in en tegen Roemenië in gevaar voor de middenvelder.

André Villas-Boas, trainer van Tottenham, ziet de operatie liever niet gebeuren. "Als het kan, zouden we dat graag vermijden. Als het wel nodig is, zijn we hem zeker een maand tot twee maanden kwijt. Ik hoop nog steeds dat hij over twee weken weer wedstrijdfit is", aldus de Portugese oefenmeester op de website van de club.

Dembélé sukkelde bij Fulham ook al enkele keren met de heup. "Toen verminderde de pijn al na twee dagen. Nu kan hij zich nog steeds niet normaal bewegen. Een scan zal nu duidelijk moeten maken of een operatie er echt moet komen of niet", besluit Villas-Boas die het dit weekend met zijn elftal moet opnemen tegen Wigan Athletic op White Hart Lane.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties