Interview Fernandez: "Nieuwe coach is altijd gewonnen match"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Fernandez: "Nieuwe coach is altijd gewonnen match"
Foto: © SC

Genk leed woensdag zijn eerste competitienederlaag en heeft zaterdag alweer een moeilijke verplaatsing naar Gent. Dani Fernandez weet dat tegen een club met een nieuwe coach spelen heel moeilijk is.

Robby Morren in Genk

"Tegen Standard waren we niet scherp genoeg maar hun overwinning was ook wel hun verdienste. Zij hebben heel veel druk gezet en goed gevoetbald. Dat het onze eerste nederlaag dit seizoen was, vind ik niet zo bijzonder. Soms verlies je en soms win je, dat is gewoon zo."

Fernandez ontpopte zich dit seizoen tot absolute sterkhouder in de defensie van Racing Genk. "Dat geeft me natuurlijk een heel goed gevoel. Ik ben blij met het vertrouwen dat ik krijg."

Rust
Morgen staat Genk voor een zware verplaatsing naar Gent. "Dat wordt weer een zware match. Wij hebben immers niet veel tijd gehad om te rusten, terwijl Gent toch een dag meer heeft gekregen dan wij. Op dit niveau maakt dat echt wel een verschil", benadrukt de rechtsback.

Nieuwe coach
Dat het voor Gent de eerste wedstrijd met de nieuwe coach Bob Peeters wordt, maakt het er voor Genk zeker niet makkelijker op. "In Spanje zeggen we dat de eerste wedstrijd onder een nieuwe coach altijd een gewonnen wedstrijd betekent maar hopelijk kunnen wij daar morgen een stokje voor steken", besluit Fernandez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties