Maged Samy voert oorlog op Facebook

Maged Samy voert oorlog op Facebook
Foto: © SC

Maged Samy neemt zijn oorlogsverklaring tegen de 'kamelenhaters' serieus. De sterke man van het Lisp heeft er genoeg van dat hij door de eigen supporters op de korrel wordt genomen omdat hij zijn club op nogal eigenwijze manier bestuurt.

Samy is één van de buitenbeentjes onder de voorzitters van eerste klasse. Net als bij Charleroi waar de Iraniër Abbas Bayat een nogal gespannen verhouding had met de supporters, gaat ook Samy de discussie niet uit de weg.

Nogal vreemd echter dat hij dat doet op sociale netwerksites zoals Facebook. Samy gaat de zware uitspraken niet uit de weg en maakt zich daarmee blijkbaar ook niet populairder bij de fans.

Vrij vertaald: "In een land als België hebben mensen het recht om het bestaan van God te ontkennen, mogen ze Jezus beledigen en aannemen dat hij homo was, maar mogen ze niet het logo, de clubkleuren of het stamnummer van een club veranderen. Wat een grappig land", aldus een kameel. (Samy dreigde eerder een kameel in het logo van Lierse te zetten indien de klachten van de fans niet ophouden, nvdr.)

"Of je het nu leuk vindt of niet: IK BEN LIERSE!!!" En de rest laten we u zelf vertalen om de goede zeden niet te schaden.

Suppporter: "Jij bent Lierse? Jij? Wij zijn Lierse!"

Antwoord Samy: "Hoeveel heb je daarvoor dan betaald? Kan je een eigenaarsdocument voorleggen? Indien niet, zwijg dan beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties