Reactie Barda mag starten en scoort: "Hard gewerkt voor basisplaats"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Barda mag starten en scoort: "Hard gewerkt voor basisplaats"
Foto: © SC

Elyaniv Barda beleefde een leuke avond tegen Gent. Hij mocht voor het eerst sinds begin augustus weer aan de aftrap komen. Hij werkte hard, scoorde en hielp zijn ploeg zo aan de overwinning.

Robby Morren in Gent

"Het is nooit gemakkelijk om in Gent te gaan voetballen. Zij hebben een goed team en nu ook een nieuwe coach die al onmiddellijk zijn stempel heeft gedrukt op het systeem."

"Wij begonnen goed aan de wedstrijd. Dat was de voorbije wedstrijden niet altijd het geval en daarom hadden we er op voorhand wel over gesproken. Ik kon al vrij snel scoren maar dat was ook dankzij een hele goede pass van Monrose."

In de tweede helft had de Israëliër uitgelezen kans om zijn tweede van de avond te scoren maar hij talmde te lang en besloot uiteindelijk naast. "Die bal moest eigenlijk binnen maar als je goed kijkt, zie je dat hun keeper de bal nog aanraakte en daardoor was het moeilijk."

Nieuwe reeks
Woensdag leed Genk zijn eerste nederlaag van het seizoen. Om niet in een mindere periode te belanden vond Barda het heel belangrijk een resultaat neer te zetten tegen Gent. "We wilden het op één nederlaag houden. Het belangrijkste was om na de nederlaag tegen Standard aan een nieuwe reeks te kunnen beginnen."

Basisplaats
De aanvaller was dit seizoen een tijdlang out wegens blessureleed en mocht tegen Gent voor het eerst sinds begin augustus weer aan de aftrap komen. "Dat doet deugd. Ik heb er lang op gewacht en hard gewerkt op training. Ik ben nu helemaal fit en dat is het belangrijkste, dat wil ik zo houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties