Gillet en Torino spelen gelijk tegen Napoli

Christophe van den Boom

Napoli speelde zondagnamiddag gelijk tegen het Torino van Jean-François Gillet (1-1). In de andere wedstrijden haalde Fiorentina uit tegen Cagliari en trok Internazionale aan het langste eind in de topper tegen Juventus.

Napoli – Torino 1-1

Rode Duivel Jean-François Gillet moest zich na een paar minuten al omdraaien. Edinson Cavani bracht de thuisploeg op voorsprong. Napoli leek lang op de zegen af te steven, maar in de extra tijd schonk Gianluca Sansone zijn ploeg een gelijkspel.

Napoli komt zo op vijf punten van leider Juventus en moet de titelstrijd voorlopig lossen.

Juventus – Internazionale 1-3

Zaterdag ging Juventus voor de bijl tegen Inter. De thuisploeg begon nochtans goed aan de wedstrijd, want al meteen na de aftrap bracht Vidal de ploeg uit Turijn op voorsprong. Die voorsprong kon het houden tot een halfuur voor het einde. Milito bracht Inter langszij via de stip.

Diezelfde Milito bracht de bezoekers een kwartier voor tijd zelfs op voorsprong. In de laatste minuut van de reguliere tijd dompelde Rodrigo Palacio de ‘Oude Dame’ helemaal in rouw. 1-3 was het verdict en daardoor nadert Internazionale tot op een punt van leider Juve.