"Nu telt Zulte Waregem"

Koen Schaaphok
| 4 reacties
"Nu telt Zulte Waregem"
Foto: © SC

Er staat met Club Brugge - Zulte Waregem zondagavond een topper op het programma. Zulte Waregem mag met recht de seizoensverrassing genoemd worden. Naast Franck Berrier mag ook Chelsea-huurling Thorgan Hazard zich daarvoor op de borst kloppen.

De negentienjarige aanvallende middenvelder Thorgan Hazard wordt door Essevee gehuurd van Chelsea, waar grote broer Eden momenteel grote sier maakt. Thorgan wil eerst schitteren bij Zulte Waregem, en hoopt zo op een dag zijn kans te krijgen bij The Blues.

“Ik ben naar Zulte Waregem gekomen omdat dit de enige mogelijkheid was om echt te kunnen spelen. Hier zie ik mijn familie vaker, maar dat was niet de reden van mijn keuze. Ik koos voor het sportieve. Ik doe hier zeker het seizoen uit. Het is uitgesloten dat ik vertrek in januari”, aldus de jonge Hazard aan Het Nieuwsblad.

Vergelijking

De kleine broer zijn van Eden Hazard heeft zo z’n nadelen. De constante vergelijking is er eentje van. “Sinds mijn veertiende spreekt iedereen me aan over Eden maar inmiddels ben ik het wel gewend. Ik vind die vergelijking behoorlijk nutteloos. Ik ontwikkel me niet zo snel als Eden, maar kies m’n eigen tempo. Zulte Waregem is een goede stap voor mij en daar focus ik me nu volledig op.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties