'Inter wil Balotelli terughalen'

'Inter wil Balotelli terughalen'
Foto: © SC

Mario Balotelli kan terugkeren naar Italië. Internazionale wil de controversiële aanvaller terughalen. Balotelli zou het zelf ook niet erg vinden, aangezien hij dan dichter bij zijn zwangere vriendin kan zijn. Dat meldt Daily Mirror.

Manchester City bevestigde dat Inter in de tribune zat tijdens de wedstrijd tegen Ajax in de Champions League. In Italië doen geruchten de ronde dat sportief directeur van Inter Piero Ausilio de gesprekken is aangegaan met Txiki Begiristain, zijn tegenhanger bij City.

De giganten uit de Italiaanse hoofdstad willen enkele oudere spelers vervangen en daar past Balotelli in het plaatje. Clubeigenaar Massimo Moratti maakte van de 22-jarige spits zijn prioriteit, nadat hij de aanvaller amper twee jaar geleden naar City zag vertrekken voor zo'n 22 miljoen euro.

The Citizens weigerden een voorstel van Paris Saint-Germain in de zomer. Intussen is de aanvaller gezakt in de rangorde van Mancini. Hij moet Aguero, Tevez en Dzeko voor zich dulden en wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties