PSG wordt niet alleen leider na gelijkspel, Inter verliest

Sander De Graeve
| 9 reacties

In Frankrijk kon PSG mits een overwinning de leidersplaats overnemen van Marseille. De olierijke ploeg uit Parijs speelde echter gelijk op het veld van kampioen Montpelier en moet Marseille naast zich dulden. In Italië verloor na AC Milan ook stadsgenoot Inter.

Montpelier - PSG 1-1

PSG probeerde zonder de geschorste Ibrahimovic alleen leider te worden. Het moest dan wel winnen op het veld van kampioen Montpelier.

De wedstrijd begon goed voor de Parijzenaars, Maxwell kon op aangeven van Ménez de 0-1 scoren in de eerste helft. Die voorsprong stond niet zo lang op het bord, na een kwartier in de tweede helft scoorde Cabella de gelijkmaker. PSG staat nu gedeeld eerste maar Marseille heeft nog een wedstrijd te goed. Montpelier staat gedeeld dertiende.

Andere resultaten:

Sochaux - Lyon 1-1
Lorient - Bordeaux 0-4

Atalanta - Inter 3-2

Inter probeerde in Bergamo de kloof met leider Juventus tot één punt te beperken. Het stond echter bijna de hele wedstrijd achter tegen Atalanta dat na negen minuten al op voorsprong kwam via Bonaventura.

Guarin maakte gelijk in de 56e minuut maar vier minuten later stond Atalanta opnieuw op voorsprong na een goal van Denis. Opnieuw Denis diepte even later de score verder uit vanop de stip. De aansluitingstreffer van Palacio kwam te laat voor Inter dat nu vier punten achter leider Juventus staat.