Reactie Vadis: "Niveau moet omhoog"

Tomas Taecke
| 56 reacties
Vadis: "Niveau moet omhoog"
Foto: © SC

Vadis Odjidja besefte na de 6-1-pandoering dat het niet goed was. De middenvelder van Club zag een indrukwekkend Anderlecht, maar wist dat dit ook veel te maken had met de prestatie van zijn eigen team.

Tomas Taecke in Anderlecht

"We speelden een heel zwakke eerste helft en keken halverwege tegen een 3-0-achterstand aan", liet Vadis optekenen. "Na de rust begonnen waren we iets scherper en gaf het doelpunt van Lestienne ons een beetje hoop. Nadien speelden we te individualistisch en gingen we uiteindelijk met zware cijfers onderuit".

"Dit was een andere wedstrijd dan die tegen Newcastle. Nu was het veel moeilijker en was er veel minder ruimte. Anderlecht haalt een heel hoog niveau en tankte ook veel vertrouwen tegen Zenit. Terwijl het bij ons ook wat tegenzit, gaat het hen voor de wind. Ze zitten in een soort flow. Het niveau dat zij nu halen, moeten wij in groep naar toe werken".

"Er is een kloof van negen punten maar daar moeten we echt geen aandacht aan geven. We mogen niet bezig zijn met die play-offs maar moeten zo snel mogelijk wedstrijden winnen", aldus Vadis Odjidja na de 6-1-nederlaag in het Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties