Veel goals in Duitsland

In Duitsland zit de elfde speeldag er al op. Hannover 96 kon op het veld van Stuttgart een 2-0 achterstand na de rust ombuigen in een 2-4 overwinning. Wolfsburg won vrij makkelijk met 3-1 tegen Leverkusen. Mönchengladbach won met 2-4 op het veld van Fürth.

Stuttgart-Hannover 96 2-4

Stuttgart kwam voor eigen plubliek 2-0 voor. Gentner en Ibisevic tekenden voor de goals. Na de rust ging een ontketend Hannover 96 op en over Stuttgart. Het scoorde maar liefst vier goals na de rust. Sobiech, Schlaudraff en Abdellaoue(2x) hielpen Hannover aan de zege.

Stuttgart zakt na het verlies naar de 12e plaats. Hannover blijft zesde.

Fürth - Borussia Mönchengladbach 2-4

Dezelfde hoge score zagen we in de wedstrijd tussen voorlaatste in de stand Fürth en Mönchengladbach. Mönchengladbach speelde zonder kapitein Daems. De Camargo viel in in de 78e minuut.

Prib en Nehring scoorden voor Fürth dat even 2-1 op voorsprong stond. Wendt, Stranzl, Hermann en Marx scoorden voor Mönchengladbach. Fürth blijft op de voorlaatste plaats, Mönchengladbach staat achtste.

Wolfsburg - Leverkusen 3-1

De Braziliaanse sterspeler Diego was de man van de match in de verrassende zege van Wolfsburg tegen Leverkusen. Wolfsburg staat na een slechte start op de zestiende plaats. Leverkusen zakt door dit verlies van vier naar vijf.

Na drieëndertig minuten stond het al 3-0 voor Wolfsburg. Diego scoorde twee goals, Dost prikte er ook eentje in. Voor de supporters van Leverkusen was het wachten tot in de extra tijd voor een bescheiden troost. Kießling scoorde de eerredder in de 91e minuut.