Bruno verlengt contract met vijf seizoenen

Bruno verlengt contract met vijf seizoenen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft één van zijn aanstormende talenten een contractverlenging gegeven. Deze middag kwam paars-wit met Massimo Bruno tot een akkoord voor vijf seizoenen dat hem tot 2017 bindt aan de club.

 

Bruno is dit seizoen volledig doorgebroken in de A-ploeg. John van den Brom maakte van hem de afgelopen weken een titularis. Hij maakte op 12 augustus zijn debuut tegen Cercle Brugge.

"We zijn heel blij dat Bruno heeft beslist zijn carrière te willen verderzetten bij onze club. Als je op zijn leeftijd op enkele maanden tijd een basisplaats hebt kunnen afdwingen in de eerste ploeg van Anderlecht, dat bewijst dat je veel in je mars hebt. Het is een explosieve speler die makkelijk een man kan uitschakelen en dit zijn toch belangrijke eigenschappen in het moderne voetbal", vertelt manager Herman Van Holsbeeck.

"In de nieuwe politiek van de club is het is de bedoeling om talentrijke jonge voetballers een kans te geven in onze competitie. Zo kunnen ze hun sportieve meerwaarde etaleren in onze competitie, vooraleer ze hun carrière verderzetten in een grotere competitie in het buitenland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties