Canesin: "Hoop op kans in de Beker"

Canesin: "Hoop op kans in de Beker"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Fernando Canesin heeft dit kalenderjaar nog niet veel plezier beleefd bij Anderlecht. De Braziliaan is na een geweldige start weggedeemsterd, maar kwam tegen Milan weer boven water drijven met een invalbeurt.

"Dit seizoen zat ik soms zelfs niet bij de wedstrijdselectie. Ik heb een moeilijke periode achter de rug en kende een dipje. Dat is een beetje eigen aan het voetbal en het leven als voetballer, denk ik. Dat gaat met hoogtes en laagtes", vertelt hij in Het Nieuwsblad

‘Keet schoppen is niet aan mij besteed. Ik moet niet in de pers praten, maar op het veld. Ik kreeg de afgelopen maanden veel steun van Kanu. Ik heb niets tegen onze trainer. Hij is een excellente coach. Hopelijk geeft hij mij een nieuwe kans in de beker dinsdag tegen Mechelen. Als ik nieuwe kansen krijg, dan zal ik mij opnieuw bewijzen."

Een uitleenbeurt naar Kortrijk is ook één van de mogelijkheden. "Ik hoorde ook dat Kortrijk geïnteresseerd zou zijn, maar met mij is daar niet over gepraat. Ik wacht het einde van december af en zie dan wel. Liefst blijf ik bij Anderlecht. Vorig seizoen bewees ik dat ik hier mijn steentje kan bijdragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties