Reactie Chavarria: "Dikke driepunter"

Tomas Taecke
| 2 reacties
Chavarria: "Dikke driepunter"
Foto: © SC

Pablo Chavarria had een groot aandeel in de zege van KVK tegen hekkensluiter Cercle Brugge. Met zijn vierde en vijfde seizoenstreffer hijst de vleugelspits zich naast clubtopschutter Ervin Zukanovic.

Tomas Taecke in Kortrijk

"Ik ben ontzettend blij met deze heel belangrijke driepunter", zei de matchwinnaar kort na afloop in de mixed zone. "Vandaag misten we vijf basisspelers, dus dit is een prachtige zege. De invallers hebben het fantastisch gedaan".

"Lang zag het ernaar uit dat het 1-1 ging blijven maar in de slotfase trokken we toch aan het langste eind. Het is een zege van de ploeg, mijn twee doelpunten zijn persoonlijk niet zo belangrijk. Ik heb er nu evenveel als Ervin, maar vooral de resultaten van het elftal primeren".

"Vorige week zat ik een beetje onmachtig op de tribune in het Astridpark. Ik wou spelen maar weet anderzijds ook wel wat er in mijn contract staat. Ik liet de match snel passeren en keek vooral uit naar de partij van vanavond en de bekermatch tegen Bergen", wist de huurling van Sporting.

"Na de geboorte van mijn zoon voel ik me op slag iets volwassener. Naast het voetbal zijn er nog andere redenen om te bestaan. De fans zijn enorm tevreden over mij en dat doet eveneens veel deugd. Ik ben iemand die veel warmte nodig heeft en dat vind ik hier in Kortrijk zeer zeker terug", aldus Chavarria.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties