Reactie Maes: "Maréval had tweede geel moeten krijgen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Maes: "Maréval had tweede geel moeten krijgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Peter Maes feliciteerde zijn collega Bob Peeters met de overwinning maar bleef zelf met een wrang gevoel achter. "Maréval had altijd een tweede gele kaart moeten krijgen aan het eind van de tweede helft."

Sander De Graeve

Maes was niet te spreken over een beslissing van de scheidsrechter. Die gaf geen tweede gele kaart toen Maréval, net voor het einde van de reguliere speeltijd, Galitsios neertrok: "Ik denk dat we allemaal gezien hebben dat daar een tweede gele kaart moest gegeven worden. Met een man meer verlopen die verlengingen ook volledig anders." Wij zagen echter geen eerste gele kaart voor de linksback van Gent, ook op het scheidsrechtersblad is de kaart niet te zien. Maes slaat hier de bal dus mis.

De oefenmeester van Lokeren gaf zijn collega wel een compliment: "Ik moet Bob Peeters feliciteren. Er stond vandaag een echt team op het veld bij AA Gent. Ze hebben goed druk op de bal gezet en hebben het zo onze creatieve mensen, zoals Patosi en Saglik, knap lastig gemaakt."

De bekerwinnaar ligt nu reeds uit het tornooi: "Het is pijnlijk dat het hier al stopt als je naar ons parcours van vorig jaar kijkt. Dat hebben we dus helaas niet kunnen herhalen. Bij strafschoppen moeten de voetbalgoden je ook gunstig gezind zijn. Dat was vandaag niet het geval."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties