Vooruitblik Garrido: "De drie punten zijn sowieso een must"

Pieter Vierstraete
| 22 reacties
Vooruitblik Garrido: "De drie punten zijn sowieso een must"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na de pijnlijke bekeruitschakeling tegen kleine broer Cercle blikt Garrido op de site van Club Brugge vooruit op het belangrijke treffen tegen KV Mechelen morgen. "We zullen vechten om de drie punten te behalen."

“Ik hoef niet uit te leggen dat de match van morgen een belangrijke is. De drie punten zijn sowieso een must. We zijn een goed team, de match tegen Cercle is een opdoffer maar alles is niet zo slecht als het lijkt nu.”

Vadis en Donk

Het is duidelijk nog zoeken voor Garrido. Ook wat betreft de discipline staat nog niet alles op punt. Zo kwamen gisteren twee spelers te laat opdagen op training.

"We hebben dit intern opgelost. Ik ben hier nu 15 dagen en in die 15 dagen is de aanpak veranderd, zowel naar training als naar regels. Samen met de Voorzitter, Vincent Mannaert en onze team manager proberen we een duidelijke lijn uit te zetten qua mentaliteit, regels en normen en waarden. Die regels zijn voor iedereen hetzelfde en zijn de basis voor de toekomst.”

“Alle spelers weten dat we het maximum van hen verwachten en wat hun verantwoordelijkheden zijn. Het einddoel van die nieuwe mentaliteit is matchen winnen. Het belangrijkste voor mij is nu dat iedereen op dezelfde manier gaat denken en dat we morgen de drie punten halen.”

Mens sana in corpore sano

Garrido geeft alvast het goede voorbeeld. Zo werd hij betrapt op het lopen van rondjes rond het Jan Breydelstadion.

“Dat lopen is voor mij gewoon sporten, zoals iedere persoon zou moeten doen. Ik probeer dagelijks mijn stukje te lopen, het is een goeie gewoonte denk ik. Daar maak ik graag tijd voor. Mens sana in corpore sano."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties