Rekik langer bij Manchester City

Rekik langer bij Manchester City
Foto: © SC

Nederlands jeugdinternational Karim Rekik heeft een nieuw contract bij Manchester City getekend. Daardoor verbindt de net 18-jarige Nederlander zich langer aan de Engelse club.

Rekik kwam vorig jaar van Feyenoord over naar Manchester City. In het voorjaar werd hij uitgeleend aan Portsmouth, maar de clubleiding van The Citizens zien in de jonge verdediger een toekomstige basisspeler. Karim Rekik moest niet lang nadenken over zijn beslissing om langer bij City te blijven: “Het was een heel makkelijke beslissing om te nemen. Manchester City is een grote club en met een mooie toekomst voor mij. Ik kan hier ten volle ontwikkelen als speler. Daarom besloot ik te blijven”, aldus de verdediger.

Zijn uitlening aan Portsmouth vond Rekik een leerrijke ervaring, en op de website van The Citizens meldt hij dan ook dat hij een nieuwe uitleenbeurt een goed idee zou vinden om zich verder te ontwikkelen als speler. De kans bestaat dat Manchester hem effectief terug zal uitlenen, maar er is nog niet bekend wanneer en aan wie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties