Reactie Barda: "Hele mooie relatie met de supporters"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Barda: "Hele mooie relatie met de supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda mocht tegen Basel aan de aftrap komen en werkte hard. Bij zijn vervanging galmde zijn naam door de Cristal Arena. "Ik heb een hele mooie relatie met de supporters", vertelt hij aan Voetbalkrant.

door Robby Morren

Genk eindigde eerste in zijn groep in de Europa League. "Dit is heel mooi, zeker omdat niemand dit van RC Genk verwacht had bij de start van de poulefase. Iedereen zei dat Basel en Sporting Lissabon de favorieten in de groep waren maar wij eindigen wel mooi eerst. Wij hebben het dus uitstekend gedaan", benadrukt Barda.

De Israëliër mocht starten tegen Basel maar werd in de loop van de tweede helft vervangen. Hij hoopt dat hij tegen Lierse weer speelkansen krijgt. "Ik kan de coach daarin wel begrijpen, er zijn nog jongens die moeten spelen en zondag is er alweer een wedstrijd. Ik heb geen idee wat de coach dan zal doen."

Steun van de supporters
Bij zijn vervanging scandeerden de supporters zijn naam en nam Barda de tijd om zijn fans te groeten. "De supporters hebben een hele mooie relatie met mij. Ze steunen mij altijd, ook op de moeilijke momenten. Als je soms je problemen mee naar huis neemt, weet je toch dat de supporters achter je staan en dat geeft een goed gevoel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties