NextGen: "Maken kans om door te stoten"

NextGen: "Maken kans om door te stoten"
Foto: © SC

Anderlecht speelt morgen in Londen de laatste poulewedstrijd van de NextGen-series. De tweede plaats staat op het spel en daarvoor moet er gewonnen worden van Tottenham. Coach René Peeters vertrekt alvast met vertrouwen.

"Ik verwacht een hele moeilijke, maar boeiende wedstrijd van een hoog niveau. Het is al mooi dat we nog een kans maken op kwalificatie en als we winnen, springen we over Tottenham naar de tweede plaats. Thuis speelden we 1-1 gelijk tegen de club uit Londen, maar we maken zeker kans om daar te gaan winnen", zegt Peeters op de clubwebsite.

"We hebben in deze campagne maar in één wedstrijd ondergelegen en dat was in Barcelona, toch met voorsprong de beste ploeg van onze groep. De andere wedstrijden bewezen we dat we meekunnen op dit niveau en soms kregen we niet altijd wat we verdienden. Ook naar de eigen competitie zijn deze wedstrijden een meerwaarde."

Een tweede stek zou een beloning zijn voor de jongens van Peeters. "Ik hoop dat we ons kwalificeren voor de volgende ronde. Eventueel als beste derde, maar als we doorstoten als tweede zou dat top zijn. Pronostiek? Ik ben daar niet goed in, maar als ik toch een score moet zeggen: 1-2."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties