Arzo: "Trekken ons op aan gelijkspel tegen Anderlecht"

Arzo: "Trekken ons op aan gelijkspel tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Bij AA Gent hebben ze dit weekend niet veel keuze meer als ze nog een kansje willen maken op play-off I. Er moet gewonnen worden van Lokeren. Cézar Arzo klinkt alvast strijdvaardig.

Arzo zelf heeft een uitleg voor zijn eigen mindere prestaties. "Ik cijferde me weg voor de ploeg, maar ben vooral een betrouwbare verdediger. Als ik het team kan helpen, doe ik dat zonder morren. Als verdediger kan ik AA Gent evenwel meer bijbrengen. Het team draait intussen opnieuw goed en tegen Anderlecht stond er een prima organisatie op het veld"vertelt Arzo in Het Nieuwsblad.

"Ik ben blij dat ik mijn vertrouwde positie in de verdediging terug kreeg. Play-offs 1 halen wordt een grote uitdaging, maar we gaan ervoor. We trekken ons op aan het gelijkspel in de beker tegen Anderlecht. Het incidentje rond Mboyo vond ik een storm in een glas water en behoort tot het verleden terwijl nu enkel de toekomst telt. Wedstrijden winnen is nu het enige wat telt. Als ploegmaats moeten we elkaar nu helpen. De pers wrijft Gent een gebrek aan leiders aan, maar er staan elf leiders op het veld als het goed draait."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties